Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Εναλλακτική σκηνή την Παρασκευή στην Αγορά


Τρία σχήματα της αγγλόφωνης εναλλακτικής σκηνής θα εμφανιστούν στην Αγορά την Παρασκευή το βράδυ (21.30, είσοδος 10 €).Είναι όπως διαβάζουμε και τα βιογραφικά τους οι:
Rosebleed: Tον Ιούνιο του 2006, ένα goth rock συγκρότημα ανέβαινε στη σκηνή του Schoolwave. Ήταν οι Rosebleed: τέσσερα αγόρια κι ένα κορίτσι, μαθητές Λυκείου απ’ την Ηλιούπολη. Πριν από λίγο καιρό -μετά από ατελείωτα live, πολλή δουλειά και πολλή επιμονή- οι Rosebleed κυκλοφόρησαν σε ηλικία 19 ετών το πρώτο τους cd από τη Sony (http://www.myspace.com/rosebleed696)- φωτ. δεξιά.
Five Star Hotel: Οι five star hotel έχουν ανοίξει live από πολλές γνωστές μπάντες:  Six By Seven, Electralane, Nouvelle Vague, Saint Etienne. Το όνομά τους προέκυψε από την μεγάλη τους αγάπη στο Easy Listening και τις μουσικές που παίζονται γύρω από τις πισίνες, τα pool bars και τα ασανσέρ. Η έδρα τους είναι η Θεσσαλονίκη (http://www.myspace.com/fivestarhotelx).
Mary’s Flower Superhead: Μόλις  στις αρχές του Μάρτη οι MFS κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ “Sway”.  Έχοντας εδώ και έξι χρόνια την ίδια σύνθεση, η κορυφαία τους στιγμή ήταν το άνοιγμα της συναυλίας των Placebo.  Έχουν έδρα τη Θεσσαλονίκη και όπως και οι five star hotel έχουν ξαναεπισκεφτεί την πόλη μας στα πλαίσια του Living 4 Thursdays I & II (http://www.myspace.com/marysflowersuperhead) - φωτ. πάνω.